Graham Hansen signerte for Barcelona

Caroline Graham Hansen er klar for Barcelona. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Caroline Graham Hansen er klar for Barcelona. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fotballprofilen Caroline Graham Hansen er klar for den spanske fotballklubben Barcelona. Overgangen ble bekreftet mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er TV 2 som melder at overgangen som lenge har vært på trappene, omsider er fullført.

– Det er veldig stort. Det har vært en fantastisk dag til nå. Å få være en del av og kunne si at man har spilt for Barcelona er noe jeg er stolt av, sier Graham Hansen til kanalen.

Toårskontrakten med Barcelona ble signert i klubbens styrerom.

– Jeg fikk være en del av det helligste – inne på styrerommet og signerte på samme måte som om det var en herrespiller. De har virkelig vist at de satser stort, og de ønsker å vise at det ikke spiller noen rolle om du er kvinne eller mann. De ønsker å promotere spillerne. Det har vært en spesiell dag. Det har vært stas, sier Graham Hansen.

Hilsen

På Barcelonas hjemmeside sender 24-åringen en hilsen til supporterne i den katalanske storklubben.

– Hei, Barcelona-fans. Jeg er glad for å bli en del av familien deres og ser veldig fram til å spille for denne klubben. Sees snart, lyder den.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Landslagsprofilens agent Jan Oestreich har forhandlet med flere klubber som ønsker henne den siste tiden, men det har vært opp til 24-åringen å avgjøre hvor hun vil spille.

Franske Paris Saint-Germain skal ha vært blant beilerne.

Tapte finalen

Barcelona spilte lørdag mesterligafinale i Budapest og tapte den 1-4 for Lyon etter hattrick av Ada Hegerberg. Nå har den spanske klubben sikret en viktig forsterkning i jakten på å gjøre det enda bedre neste sesong.

Caroline Graham Hansen har spilt for Wolfsburg de fem siste sesongene og vunnet en rekke titler med klubben. Denne sesongen ble det seier i serie og cup, men i mesterligaen ble det kvartfinaletap mot Lyon.

Nå skal hun slutte seg til den norske VM-troppen som lader opp til sluttspillet i Frankrike.