Zidane signaliserer Bale-exit

Gareth Bale kan ha spilt sin siste kamp for Real Madrid.
Gareth Bale kan ha spilt sin siste kamp for Real Madrid. Foto: Bernat Armangue / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Real Madrid-trener Zinédine Zidane går langt i å antyde at Gareth Bales tid i den spanske storklubben er over.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Søndag avsluttet Real Madrid det som har blitt en fiaskosesong med 0-2-tap hjemme for Real Betis. Publikum pep og buet mot Zinedine Zidanes lag ved kampslutt.

Gareth Bale ble sittende på benken i det som kan ha vært hans siste kamp i Real Madrid-trøya. Etter kampslutt gikk han rett i garderoben.

Det ventes at Zidane og klubbledelsen vil gjøre betydelige utskiftninger i spillerstallen i løpet av sommeren, og Bale er blant spillerne som kan være på vei ut døren.

– Jeg vet ikke om det er hans siste kamp her eller ikke. Jeg vet ikke hva som vil skje, sa Zidane om Bales framtid ifølge Sky Sports.

– Jeg er lei meg for at han ikke fikk spille, men ingen vet hva som vil skje. Dersom jeg mener en spiller ikke passer inn i laget mitt, må jeg beslutte hva jeg mener er best, tilføyde han.

Real-sjefen ga videre Bale honnør for å jobben han har lagt ned for den spanske hovedstadsklubben, men understreket samtidig at han selv må rette blikket framover og ikke henge igjen i fortiden.

– Jeg har stolt mer på andre spillere de siste ukene, sa Zidane.

Gareth Bale har blant annet vunnet mesterligaen fire ganger som Real Madrid-spiller. Nå kan han altså være på vei bort fra hovedstadsklubben.