PSG-stjerne satte fart på Real-ryktene

Kylian Mbappé fikk pris søndag.
Kylian Mbappé fikk pris søndag. Foto: Francois Mori / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den franske fotballstjernen Kylian Mbappé kom søndag med uttalelser som kan tolkes som at han er åpen for et klubbskifte i sommer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den 20 år gamle Paris Saint-Germain-spissen har en strålende sesong bak seg for klubb- og landslag. 38 mål har det blitt for PSG.

Søndag ble han kåret til årets spiller i den franske toppserien. Samtidig gjorde han ingenting for å avvise at han kan være på vei bort fra ligaen i hjemlandet.

– Denne prisen er et viktig øyeblikk for meg, et vendepunkt i min karriere... Et øyeblikk der jeg får mer ansvar, kanskje i PSG, kanskje et annet sted, sa Mbappé til BeIN Sports.

Da han i etterkant ble konfrontert med uttalelsene av journalister, ville han ikke moderere seg eller tilbakevise meningsinnholdet.

– For meg var dette øyeblikket å si noe sånt. Når jeg sier noe, har jeg tenkt gjennom det, sa Mbappé med henvisning til uttalelsen om at han ønsker seg mer ansvar.

– Om det blir i PSG, er det bra. Blir det et annet sted, blir det for å få en ny utfordring, fortsatte PSG-stjernen.

Mbappe har i lang tid og med jevne mellomrom vært linket til Real Madrid. Zinédine Zidane jobber med å gjenreise den spanske storklubben etter en svak sesong.

Den siste tiden har ryktene om en mulig Mbappe-overgang blitt stadig sterkere.