Rashani-perle sikret nasjonaldagsfesten for Odd

Odd-jubel i eliteseriekampen i fotball mellom Odd og Ranheim på Skagerak Arena. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Odd-jubel i eliteseriekampen i fotball mellom Odd og Ranheim på Skagerak Arena. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Odd-jubel i eliteseriekampen i fotball mellom Odd og Ranheim på Skagerak Arena.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skiensklubben har fått en rakettstart på sesongen, mye takket være bunnsolide resultater på eget gress. Etter ni spilte kamper har klubben kun Molde foran seg på tabellen. Topplagene er i tillegg a poeng, men Odd har en kamp til gode på romsdalingene.

Dagen før nasjonaldagen ble den gode hjemmestatistikken ytterligere forsterket. Odd trengte riktignok 78 minutter på å ta ledelsen, men hadde inntil da hatt periodevis solid trykk på Ranheim-forsvaret.

– Vi er i en veldig flytsone, og selv om vi gjør en svak kamp i dag, vinner vi likevel, oppsummerte Odd-trener Dag-Eilev Fagermo overfor Eurosport.

Gjestene fra Trondheim klarte på sin side ikke å slå tilbake etter 1-5-smellen for Vålerenga i forrige runde. Dermed har Ranheim kun bak seg på tabellen etter åtte spilte kamper.

– Vi synes vi gjør en veldig solid bortekamp, men gir dem noen fryktelig store sjanser i første omgang på naivt forsvarsspill. Etter det gjør vi en god kamp, sa Ranheim-trener Svein Maalen.

Les også: Horneland tapte mot gamle venner, RBK-krisen forverret