Herrera: – Solskjær er rett mann for jobben

Manager Ole Gunnar Solskjær er under press. Foto: Manu Fernandez / AP Photo / NTB scanpix
Manager Ole Gunnar Solskjær er under press. Foto: Manu Fernandez / AP Photo / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ander Herrera forlater Manchester United. På veien ut døra på Old Trafford ber han fansen ha tålmodighet med Ole Gunnar Solskjær.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den spanske midtbanespilleren bekreftet nylig at han ikke blir å se i Manchester United-drakt neste sesong. Ryktene har lenge villet ha det til at han spiller for Paris Saint-Germain fra høsten av.

Herreras kontrakt med United utløper i sommer. Han går dermed gratis en ny arbeidsgiver.

Spanjolen innser at klubben han nå forlater er i vanskeligheter. Herrera tror samtidig Ole Gunnar Solskjær er mannen som kan få skuta på rett kjøl.

– Jeg tror virkelig på Ole. Han er den rette til jobben. Jeg tror virkelig på trenerstaben, men jeg tror det blir tøft i tiden som kommer. Klubben trenger selvtillit og støtte, sier Herrera på klubbens hjemmeside.

Han trekker en parallell til Liverpool.

– Liverpool kommer sannsynligvis til å vinne mesterligaen, men de har ikke vunnet ligaen i de fem årene jeg har vært i United. De har gjort det fantastisk, men fansen har også gitt dem tid. Det er det samme United trenger nå, sier Herrera.

Manchester United endte på sjetteplass i Premier League. Mannskapet til Ole Gunnar Solskjær avsluttet sesongen svakt og røk 0-2 for allerede nedrykkingsklare Cardiff i siste serierunde.