United-stjerne beklager til United-fansen

Manchester Uniteds Alexis Sánchez beklager til fansen etter en skuffende sesong.
Manchester Uniteds Alexis Sánchez beklager til fansen etter en skuffende sesong. Foto: Anthony Devlin / AP

Manchester Uniteds Alexis Sánchez sier unnskyld til Manchester United-supporterne etter en skuffende sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sanchez har ikke innfridd forventningene etter at han for 16 måneder siden gikk fra Arsenal til Manchester United. Chileneren, som ble ansett som en av de beste offensive spillerne i verden, har ikke levert varene i United-drakten.

– Det var en tøff sesong, og fansen fortjener en unnskyldning ettersom de alltid støtter oss uansett hva som skjer, sier 30-åringen på Instagram.

– Selv presterte jeg ikke så godt som forventet på grunn av uforutsette skader, skriver han videre, før han retter oppmerksomheten mot spekulasjonene om gnisningene mellom ham og trenerstaben.

– Pressen, med flere, spekulerer i mye som ikke er sant. Jeg var alltid profesjonell hele veien, lyder det fra chileneren.

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United endte på sjetteplass i Premier League og avsluttet med 0-2-tap hjemme mot Cardiff søndag.

– Både spillere og støtteapparat stiller spørsmål om vi har gjort de rette tingene og gitt vårt beste for drakta. Jeg er sikker på at Manchester United en dag vil komme tilbake som den klubben den var under storhetstiden til Mr. Alex Ferguson, avslutter Sanchez.

Personvernpolicy