Norsk 14-åring klar for Manchester United

14 år gamle Isak Hansen-Aarøen er klar for Manchester United, hvor landsmann Ole Gunnar Solskjær er manager. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
14 år gamle Isak Hansen-Aarøen er klar for Manchester United, hvor landsmann Ole Gunnar Solskjær er manager. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Norske Isak Hansen-Aarøen (14) har signert en «pre-kontrakt» med Manchester United, men må vente 15 måneder før han går til klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Årsaken er at FIFAs reglement ikke tillater internasjonale klubber å signere kontrakt med spillere fra et annet land før de er 16 år. For Hansen-Aarøen vil det si at han først i august neste år offisielt blir United-spiller, skriver iTromsø.

14-åringen har trent med TIL sitt A-lag gjennom vinteren og var blant annet kaptein for det norske G15-landslaget i forrige kamp mot USA. Han skal også ha prøvespilt for blant annet Everton og Liverpool før han sammen med sin agent Jim Solbakken dro til Manchester i helga for å signere.

Ifølge lokalavisa får TIL omkring én million kroner for tromsøværingen. Det skal ikke være prestasjonsbaserte rettigheter i avtalen.

Solskjær: – Mirakuløst om vi kjemper om tittelen neste sesong