Bendtner forstår ikke hvorfor han må slite benken

Nicklas Bendtner har fått lite spilletid så langt i sesongen. Noen forklaring på det har han ikke fått.
Nicklas Bendtner har fått lite spilletid så langt i sesongen. Noen forklaring på det har han ikke fått. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nicklas Bendtner har ikke fått noen forklaring fra trener Eirik Horneland på hvorfor han stort sett må slite benken for Rosenborg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Adresseavisen snakket med Bendtner etter mandagens trening, og der uttrykte han sin frustrasjon over ikke å få mer spilletid.

– Jeg skjønner ikke noe av vrakingen. Jeg er i god form og arbeider hardt. Men jeg har ikke snakket med treneren, så jeg vet ikke årsaken til at jeg ikke får spille, sier Nicklas Bendtner til avisen.

Han sier at han ikke har snakket med Horneland om egen rolle på laget siden før seriestart, noe treneren bekrefter.

– Vi prøver å være tydelig på hva vi vil ha og hvordan vi vil at ting skal se ut. Så er et laguttak en tydelig tilbakemelding, sier Eirik Horneland.

Bendtner bedyrer at han er topp motivert.

– For meg handler det om å fortsette å levere på trening, fortsette å hjelpe mine lagkamerater. Jeg er fortsatt veldig motivert for å spille for Rosenborg og hjelpe laget på best mulig måte. Det er det eneste som betyr noe for meg så lenge jeg er her, sier han.