Solskjær og United gir stjernespiller tidsfrist

Manchester United-keeper David de Gea må ifølge engelske medier ta en rask avgjørelse på om han vil fortsette i klubben.
Manchester United-keeper David de Gea må ifølge engelske medier ta en rask avgjørelse på om han vil fortsette i klubben. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester United-keeper David de Gea skal ha fått en uke på seg til å bestemme seg om han vil bli værende i klubben, skriver engelske medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

De Gea har kontrakt med United til neste sommer, men klubben har lenge jobbet med å forlenge avtalen. Stjernekeeperen skal være tilbudt 350.000 pund i uka for å forlenge, og ifølge blant andre The Sun og Daily Mail har 28-åringen fått én uke på seg til å ta en avgjørelse.

United-keeperen har lenge blitt ansett som en av verdens beste keepere, men har den siste tiden gjort flere tabber som har kostet Solskjær viktige poeng i kampen om en mesterligabillett.

Senest i 1-1 kampen mot Chelsea, men også mot Everton, Barcelona og Arsenal har den spanske landslagskeeperen levert gavepakker til motstanderen.

Til tross for tabbene var spanjolen i startoppstillingen i bortemøtet mot nedrykksklare Huddersfield søndag, og manager Ole Gunnar Solskjær sier han har stor tro på at keeperen vil finne tilbake til sin beste form.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Selvsagt stoler vi på ham, han har vært fantastisk denne sesongen. Han har fått negative overskrifter, men det må han takle.

De Gea har sluppet inn 51 mål så langt denne sesongen, flest av alle topp seks-lagene. Men sisteskansen har ikke fått den beste hjelpen av et til tider vaklende forsvar.

Dersom forhandlingene med de Gea skulle gå i vasken, kan United bli nødt til å selge målvakten i sommer for å få ordentlig betalt for ham.