Solskjær vil ha med spanjol videre: – Han vet hvor høyt jeg verdsetter han

Juan Mata var en av Manchester Uniteds beste mot Chelsea sist helg. Foto: Martin Rickett/PA via AP/NTB scanpix.
Juan Mata var en av Manchester Uniteds beste mot Chelsea sist helg. Foto: Martin Rickett/PA via AP/NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Juan Mata har kun fått ni ligakamper under Ole Gunnar Solskjærs ledelse. Likevel er nordmannen krystallklar - Mata blir med videre, om han ønsker.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Juan er en fantastisk person og spiller. Det er opp til ham (om han vil forlenge kontrakten). Han vet hvor høyt jeg verdsetter ham.

Det sier Solskjær i et intervju med Sky Sports , to dager før den svært viktige bortekampen mot Huddersfield.

Mata har ikke nytt særlig tillit under Solskjær - den tidligere Chelsea-spilleren har bare spilt i ni Premier League-kamper siden Solskjær tok over i midten av desember. Likevel var han en av de beste spillerne i oppgjøret mot nettopp Chelsea sist helg, da han scoret i kampen som endte 1-1. Det var også spanjolens første ligamål under Solskjær.

– Han er en topp profesjonell, så la oss se om han og klubben blir enige om en ny kontrakt. Han vet at vi verdsetter ham her, sier Solskjær om Mata, som selv har vært ordknapp med å fortelle hvor han befinner seg den neste sesongen.

Søndagens motstander Huddersfield har allerede rykket ned og ligger på sisteplass i ligaen med bare 14 poeng på 36 kamper, mens United kjemper for en mesterligaplass til neste sesong.

Med to kamper igjen ligger klubben fem poeng bak Tottenham, tre bak Chelsea og poenget bak Arsenal. Med andre ord - det holder ikke at United vinner de to siste om ikke lagene foran på tabellen snubler.

Tottenham har igjen Bournemouth (b) og Everton (h), Chelsea skal spille mot Watford (h) og Leicester (b), Arsenal møter Brighton (h) og Burnley (b), mens United har igjen nevnte Huddersfield (b) og Cardiff (h).

Personvernpolicy