To personer arrestert etter lekkasje av Sala-bilde

Britisk politi har pågrepet to personer etter at et bilde av den avdøde argentinske fotballspilleren Emiliano Sala dukket opp i sosiale medier.

Bare tre måneder etter sønnens tragiske dødsfall døde også faren Horacio i slutten av april. Foto: Mauricio Garin / AP / NTB scanpix.
Bare tre måneder etter sønnens tragiske dødsfall døde også faren Horacio i slutten av april. Foto: Mauricio Garin / AP / NTB scanpix. Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bildene som angivelig viser obduksjonen av liket ble lagt ut på Twitter. Begge de to pågrepne personene er siktet for urettmessig å ha skaffet seg til tilgang til datamateriale, skriver BBC.

Politiet etterforsker saken og to personer er arrestert, en 48-årig kvinne og en 62 år gammel mann som begge er fra Wiltshire sørvest i England.

Politiet i Wiltshire sier at det ikke er tegn på innbrudd i kapellet der obduksjonen ble gjennomført. Det er heller ikke mistanke om at noen av de ansatte har vært involvert i noe ulovlig.

Obduksjonen ble foretatt 7. februar i Holly Tree-kapellet i Dorset, og politiet begynte å etterforske saken 13. februar da bildene første gang sirkulerte på Twitter.

Politiet undersøker om det kan reises tiltale mot de to anholdte i saken.

Sala døde i en flystyrt da han var på vei fra Nantes i Frankrike til Cardiff i Wales sammen med piloten David Ibbotson.

Flyet styret i Den engelske Kanal 21. januar, men først 4. februar ble flyet funnet. Flyets 59 år gamle pilot er fortsatt savnet.

Cardiff hadde kjøpt argentineren to dager før flyet forsvant, i det som var den dyreste handelen i klubbens historie.