«Rebellen» Neymar hudflettes i Brasil: – Bør komme seg ut av sin fantasiverden

PSGs Neymar var sint både under og etter den franske cupfinalen sist helg. Foto: Thibault Camus, AP / NTB scanpix
PSGs Neymar var sint både under og etter den franske cupfinalen sist helg. Foto: Thibault Camus, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Neymar får besk kritikk i hjemlandet etter at han slo mot en tilskuer etter tap i den franske cupfinalen. Også PSG-trener Thomas Tuchel angriper brasilianeren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rennes slo storfavoritten PSG på straffer sist helg. Så havnet Neymar i et småhett møte med en motstandertilhenger. Det ble fanget opp av flere mobiltelefon-kameraer.

– Jeg liker det ikke. Du kan ikke gjøre noe slik. Du kan ikke gjøre noe slik. Når vi taper, må vi vise respekt, sa PSG-trener Tuchel.

På sosiale medier ble situasjon tidlig tilgjengelig. En frustrert Neymar sendte høyrehånden mot ansiktet på en Rennes-fan. Det var ikke noe hardt slag, men klart mer enn en dult. – Jeg sa bare til ham at han hadde vært dårlig. Det samme gjorde jeg til andre PSG-spillere, sa tilhengeren til avisen L'Equipe.

I Brasil er ordene langt hardere mot nasjonens største idrettsstjerne. En rekke aviskommentatorer klinket til verbalt.

– I en endeløs rekke av feiltrinn og manglende utdannelse. Nå viste Neymar at han også er en feiging, skrev den innflytelsesrike avisen Folha São Paulo.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Selv med sitt talent vil Neymar aldri komme opp mot Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Er han fornøyd med det, så la ham være det, fortsatte avisen.

– Neymar har blitt en gutteaktig rebell, skrev en annen kommentator i samme avis.

– Neymar ser ut til å ikke takle kritikk og frustrasjon. Det kan se ut som det er komfortabelt for Neymar å fortsette i sin fantasiverden, men det ville vært bedre om spissen hadde startet et liv i virkeligheten, skrev nettstedet Terra.