Boli den store helten med to scoringer da Stabæk slo Bodø/Glimt

Her har Franck Boli akkurat satt inn sin andre scoring på to minutter mot Bodø/Glimt. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Franck Boli ble den store Stabæk-helten og scoret to mål på to minutter i 1. omgang. Stabæk vant 2-0 og påførte Bodø/Glimts det første tapet denne sesongen.

Først satte ivorianeren inn 1-0 etter halvspilt første omgang. Hugo Vetlesen prøvde seg med utsiden av høyrefoten, men forsøket hans ble blokkert. På fem meter dukket Boli opp og pirket inn kampens første for hjemmelaget.

Bare minuttet etter fikk Stabæk straffe. Igjen var Vetlesen på farten, denne gang ble han taklet på vei ut av 16-meteren av Ulrik Saltnes, en hodeløs takling.

Boli skjøt en svak straffe nesten midt på mål, men Bodø-keeper Ricardo Friedrich nærmest slo ballen i mål. Det var Bolis fjerde scoring for sesongen.

Så holdt Stabæk-fansen pusten da han ble liggende og fikk medisinsk hjelp etter halvtimen, men angriperen kom seg på beina og fullførte oppgjøret.

Derfra og ut skjedde det ikke all verden i solskinnet på Nadderud. Ingen av lagene skapte noen voldsomt store sjanser den siste timen, og Stabæk tok en fortjent seier etter at de forrige runde ble blåst av banen av Haugesund.

Stabæk ligger nå på 8.-plass, mens Bodø/Glimt tapte for første gang denne sesongen og ligger på 4.-plass.