Klopp: – Har bare tenkt på Huddersfield til nå

Jürgen Klopp så Liverpool vinne for 11. gang på rad da tabelljumbo Huddersfield ble slått 5-0 fredag. Han hevdet ikke å ha ofret Barcelona en tanke.

Jürgen Klopp etter at Liverpool slo Huddersfield 5-0 fredag og gjenerobret tabelltoppen i Premier League. Foto: Jon Super, AP / NTB scanpix
Jürgen Klopp etter at Liverpool slo Huddersfield 5-0 fredag og gjenerobret tabelltoppen i Premier League. Foto: Jon Super, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi reiser til Barcelona og er vel ikke favoritt i noens øyne, men vi er gode. Om vi er gode nok? Jeg har ingen anelse, for jeg starter forberedelsene etter intervjuene i kveld. Jeg har hatt fullt fokus på Huddersfield fram til nå, sa han i et intervju vist på TV 2.

Klopp avviste blankt at semifinalene i mesterligaen taler mot Liverpool i gullkampen i Premier League.

– Nei, hvordan kan det være en bakdel å spille semifinale i Champions League, undret tyskeren, som var svært fornøyd med spillet mot Huddersfield.

– Jeg synes Huddersfield gjorde det bra. De ga oss problemer, men vi lagde noen problemer for dem som de ikke hadde noen løsning på. Vi spiller med mer og mer selvtillit og er vanskelige å såre. Vi scoret også flotte mål i kveld. Det var kule mål, og gutta fortjente det, sa han.

Liverpool var første lag som passerte 90 poeng i Premier League denne sesongen og er to foran Manchester City, som har spilt en kamp mindre.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Å ha 91 poeng med to kamper igjen er utrolig. Før sesongen kunne jeg ikke forestilt meg at det ville være mulig. Man kan heller ikke planlegge å vinne 11 kamper på rad. Bare den neste, og det er vanskelig nok.

Liverpools neste kamp er borte mot Barcelona onsdag. Tre dager senere gjester Klopps lag Newcastle i nest siste Premier League-runde.