«Outstanding» Johannessen venter i norsk CL-duell

Gøran Johannessen (fra venstre), Sander Sagosen (til høyre) og Espen Lie Hansen er alle i klubber som jakter på plass i mesterligasluttspillet. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Gøran Johannessen (fra venstre), Sander Sagosen (til høyre) og Espen Lie Hansen er alle i klubber som jakter på plass i mesterligasluttspillet. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Magnus Abelvik Rød melder om superspill av Gøran Johannessen den siste tiden. Onsdag smeller det i et norsk tungvektermøte i Champions League-håndballen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi vet jo alle hva han kan, og i og med at Rasmus Lauge forsvinner til sommeren, er det viktig at Gøran går inn og tar steget opp. Han har vært helt outstanding for oss de siste ukene, sier Abelvik Rød til NTB om Flensburg-kompisen.

Sju nordmenn jakter på plass i Final4-sluttspillet. Onsdag møtes fem av dem i første kvartfinale.

Abelvik Rød, Magnus Jøndal, Torbjørn Bergerud og Johannessen i Flensburg får besøk av Kent-Robin Tønnesens Veszprém.

– Jeg føler det er et gunstig tidspunkt å møte dem på. De har slitt litt i serien og med ting utenfor banen. Samtidig er det et lag man aldri helt vet hva kommer med av spill. De har også tometersmenn over hele linjen nesten, sier Abelvik Rød til NTB.

Gull?

Returkampen går 4. mai. Sammenlagtvinneren går til det ettertraktede mesterligasluttspillet i Köln.

Flensburg leder tysk Bundesliga og har fire poengs forsprang på tabelltoer Kiel med sju serierunder igjen å spille. Én av disse kampene går for Flensburg i Kiel. Søndag 12. mai spilles seriefinalen.

En skadd Espen Lie Hansen er under kontrakt med Nantes mens Sander Sagosen spiller for CL-favoritten Paris St. Germain.

Dette er de tre andre kvartfinalene i Champions League: Nantes (Frankrike) – Barca Lassa (Spania), Kielce (Polen) – PSG (Frankrike), Vardar Skopje (Makedonia) – Pick Szeged (Ungarn).