Tor-Kristian Karlsen utsatt for grov vold på åpen gate

Starts sportslige leder Tor Kristian Karlsen ble utsatt for grov vold i helgen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Starts sportslige leder Tor Kristian Karlsen ble utsatt for grov vold i helgen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start, måtte innlegges på sykehus etter å ha blitt overfalt og utsatt for grov vold i Oslo i helgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hendelsen skjedde like etter midnatt natt til lørdag da Karlsen var på vei hjem til sin leilighet i Oslo etter å ha spist middag hos venner.

43-åringen ble fraktet til sykehus og operert, men han er nå skrevet ut fra sykehuset. Forholdet er politianmeldt.

– Jeg har det etter forholdene bra, men det er klart det er skremmende å bli utsatt for et slikt overfall, sier Karlsen i en pressemelding.

– Det er alvorlig og trist at en slik hendelse kan skje, og vi er selvfølgelig rystet over at noe slikt har skjedd med en av våre ansatte. Vi har fullt fokus på å gi Tor-Kristian den roen og støtten han trenger fremover, slik at han kommer seg 100 prosent på beina igjen. Samtidig kjenner jeg Tor-Kristian godt nok til å vite at han veldig snart ønsker å være med å bidra til at vi i Start kan nå våre mål, sier arbeidende styreleder Christopher Langeland i Start.

Aktuelt: Kjetil Rekdal ferdig som Start-trener