Helland etter nytt RBK-poengtap: – Vi er litt i slutten av oppkjøringa

Rosenborg-spiller Pål André Helland var langt ifra fornøyd etter 0–0 hjemme mot Strømsgodset 2. påskedag.
Rosenborg-spiller Pål André Helland var langt ifra fornøyd etter 0–0 hjemme mot Strømsgodset 2. påskedag. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Tross en elendig start på sesongen bekymrer Rosenborg-spiller Pål André Helland seg ikke for resten av sesongen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den regjerende seriemesteren står med to fattige poeng etter fire kamper. Mandag kveld ble det 0–0 og pipekonsert hjemme mot Strømsgodset.

– Det er ikke bra nok. Et lite steg i riktig retning er det. Jeg synes vi er klart best og bør vinne kampen, men det er mye å gå på, sa Pål André Helland til NTB etter oppgjøret.

Den svake sesongstarten gjør at Erik Horneland står uten seier som Rosenborg-trener. Avstanden opp til serieleder og erkerival Molde er på åtte poeng. Helland tror at Rosenborg vil heve seg.

– I planen vår sto det at sesongen ikke startet før i mai. Vi er litt i slutten av oppkjøringa vi nå, så vi skal nok komme i gang. Vi var vel ti bak Brann halvveis i fjor, så da er det bedre å ligge åtte bak etter fire kamper. Da er det 26 kamper å rette inn på, fortsatte 29-åringen.

Uavgjortresultatet mot Godset gjorde at Helland & Co. mottok pipekonsert fra egne supportere i andre hjemmekamp på rad. Søndag venter en tøff oppgave i «Rosenes by». Moldenserne er på tabelltopp med ti poeng, men har én kamp mer spilt.

– Det er hyggelig for Molde at dem leder. Vi har litt å revansjere. Vi skjemte oss jo ut nedi der i fjor, sa Helland og henviste til 0-1-tapet da Rosenborg tidvis ble utspilt forrige sesong.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden