Pogba om Everton-tapet: – Respektløst overfor laget og fansen

Topp fire begynner å spøke for Paul Pogba og Manchester United. Foto: Martin Rickett / PA / AP / NTB scanpix
Topp fire begynner å spøke for Paul Pogba og Manchester United. Foto: Martin Rickett / PA / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Paul Pogba var nådeløs etter at Manchester United ble slaktet av Everton i påskehelgen. Onsdag møter de byrival Manchester City til en uhyre viktig kamp.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester Uniteds sviende 0-4-kamp borte mot Everton var storklubbens fjerde tap på seks kamper siden Ole Gunnar Solskjær ble fast ansatt 28. mars. Før det hadde rødtøyene også to tap på rappen.

Paul Pogba fikk karakter 1 på børsen av lokalavisen Manchester Evening News. «Bidro ikke med stort», var den korte kommentaren om Pogba.

I kjølvannet av tapet, og i forkant av Uniteds viktige lokalderby mot Manchester City onsdag, holdt ikke Pogba tilbake.

I et intervju med Sky Sports letter Pogba på sløret om hva Solskjær sa i garderoben etter det pinlige 4-0-tapet.

– I garderoben lot vi manageren og støtteapparatet snakke, og de fortalte sannheten. De fortalte hva som skjedde i kampen og at prestasjonen fra meg selv og resten av laget var respektløs. Vi respekterte ikke oss selv, klubben eller fansen, sier han til Sky Sports.

Les også: Gavepakke for Solskjær og United da Chelsea bare klarte uavgjort

Kamp om topp fire

Pogba spilte glimrende de første kampene med Solskjær som manager, men har i likhet med resten av laget kommet ned på jorda igjen etter flere tunge kamper.

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær gikk på et pinlig tap mot Everton. Foto: Martin Rickett / AP
Manchester United og Ole Gunnar Solskjær gikk på et pinlig tap mot Everton. Foto: Martin Rickett / AP

– Jeg skulle ønsket jeg visste hva som var galt. Å tape en kamp er noe vi ikke vil når vi er i kampen om topp fire. Alt gikk galt, fortsetter Pogba.

Onsdag er det duket for Manchester-derby. Tabelltoer City er to poeng bak Liverpool, men serielederen har spilt én kamp mer. United ligger på 6.-plass med 64 poeng. Opp til Chelsea på fjerdeplass, som gir mesterligaspill neste sesong, skiller det tre poeng. United har én kamp mindre spilt enn London-klubben.

Les også: Solskjær sa unnskyld til United-fansen etter stjernesmell: – Alt gikk galt

Sier unnskyld

– Den eneste måten vi kan gjøre opp for dette på, er å gi alt på banen, gjøre vårt beste, skape sjanser, score mål, forsvare oss og jobbe for laget. Vi kan til og med tape kamper, så lenge vi har en god prestasjon og viser stolthet på banen, mener Pogba.

– Det er slik vi bør si unnskyld til fansen. Gi alt for klubben, for drakta, for lagkameratene og for oss selv også, for vi kan ikke prestere som vi gjorde.

United har igjen City, Chelsa og Cardiff hjemme, samt Huddersfield borte.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden