To stolpetreff da Kristiansund og Ranheim spilte uavgjort

Torgil Gjertsen (til venstre) var nære for Kristiansund, men det endte uten scoring. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Kristiansund jaktet en opptur hjemme mot Ranheim, men klarte ikke å avgjøre. Dermed ble det 0-0 i bunnoppgjøret.

Hjemmelaget var riktignok nære og traff aluminumen både før og etter hvilen, men måtte konstatere at det ble med et skuffende uavgjortresultat.

Dermed har KBK fire poeng etter fem kamper. Ranheim står på sin side med ett fattig poeng og ligger med det sist i Eliteserien.

Gjertsen-sjanse

Gjestene fra Trondheim åpnet lovende. Mads Reginiussen var nærmest for Ranheim da han headet over fra god posisjon etter et drøyt kvarter.

Det var derimot hjemmelaget som var nærmest før hvilen.

Etter 23 minutter var de uhyre nære å ta ledelsen. Torgil Gjertsen fyrte løs, men avslutningen traff tverrliggeren og gikk ut – til hjemmesupporternes store fortvilelse.

Også Bendik Bye fikk en god mulighet for vertene, men klarte ikke å komme til en god avslutning da han mottok ballen i farlig posisjon etter en drøy halvtime. Dermed endte en ganske tafatt omgang målløs.

Tverrliggeren igjen

Ranheim lå desidert sist i Eliteserien før kampen, men skulle på ingen måte selge seg billig i Kristiansund. Gjestene lå godt organisert og det var lenge mellom de helt store sjansene.

Etter en time var hjemmelaget nære. Et innlegg fra venstre gikk via Ranheim-keeper Even Barli og i tverrliggeren.

På overtid ropte innbytter Flamur Kastrati på straffespark, men dommeren vinket spillet videre. Dermed ble det målløst i Kristiansund.