Sent baklengsmål kan skape trøbbel for Milans mesterligahåp

Milan måtte klare seg med ett poeng borte mot Parma i Serie A lørdag. Foto: Elisabetta Baracchi / ANSA / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Milan spiller for deltakelse i Champions League for første gang siden 2013/14-sesongen. Da passet det ikke veldig bra med 1-1 mot Parma påskeaften.

Milan trengte seier for å være sikker på å holde seg foran Roma og inneha den viktige 4.-plassen gjennom den 33. serierunden i Italia.

Da innbytter Samu Castillejo ga storklubben 1-0 i det 69. minuttet borte mot Parma så det også lyst ut, men Bruno Alves' utligning på frispark tre minutter før full tid sørget for at gjestene bare fikk med seg ett poeng hjem til Milano.

Juventus topper Serie A suverent med 84 poeng og kan sikre ligagullet med seier hjemme mot Fiorentina senere lørdag. Bak følger Napoli, som sannsynligvis tar 2.-plassen, men det er jevnere bak dem i kampen om 3.- og 4.-plassen.

3.-plasserte Inter og 5.-plasserte Roma møtes i Milano lørdag kveld. Slik er stillingen i toppen av Serie A før kveldens kamper: