Klopp føler med City

Liverpool-sjef Jürgen Klopp føler med Manchester City og managerkollega Josep Guardiola. Foto: Rui Vieira / AP / NTB scanpix
Liverpool-sjef Jürgen Klopp føler med Manchester City og managerkollega Josep Guardiola. Foto: Rui Vieira / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Liverpool-manager Jürgen Klopp sier han har sympati med Manchester City etter at rivalen røk ut av Champions League på dramatisk vis.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

City tapte på bortemålsregelen etter å ha vunnet 4-3 på hjemmegress mot Tottenham onsdag kveld. Det skjedde i en kamp der det så ut til at Raheem Sterling hadde sendt City videre på overtid, men hans mål ble annullert for en hårfin offside av videoverktøyet VAR.

– Det er utrolig. Jeg følte virkelig med dem, sier Klopp, som kjemper mot nettopp City om seriegullet i Premier League.

– Jeg vet at folk sier at uten VAR så er det et klart mål, men vi diskuterer det fortsatt. Det var offside der og da, men det var tøft å takle, fortsatte tyskeren på fredagens pressekonferanse foran Premier League-runden.

Klopp benyttet samtidig anledningen til å rose Tottenham. Mauricio Pochettinos lag har overrasket mange ved å ta seg til semifinalen i Champions League.

– All ære til Tottenham. Å score tre mot City, det er klart de fortjener det. Om det får noen innvirkning på ligaen, vet jeg ikke. Det får vi se.

City og Tottenham møtes igjen til ligakamp i Manchester lørdag ettermiddag. Søndag spiller Liverpool borte mot nedrykkstruede Cardiff.