Capitals' nøkkelspiller Oshie skadd

Washington Capitals-løperen TJ Oshie (til venstre) er ute på ubestemt tid med en armskade. Foto: Gerry Broome / AP / NTB scanpix
Washington Capitals-løperen TJ Oshie (til venstre) er ute på ubestemt tid med en armskade. Foto: Gerry Broome / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Regjerende NHL-mester Washington Capitals må klare seg uten viktige TJ Oshie en stund etter at løperen ble skadd i torsdagens kamp mot Carolina Hurricanes.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Capitals tapte bortekampen 1-2, og det står nå 2-2 i best av 7-serien mot Hurricanes. En skade på en sentral spiller er ikke godt nytt for laget som skal forsøke å forsvare Stanley Cup-tittelen fra i fjor.

– Han kommer ikke til å spille på en god stund, lød Capitals-trener Todd Reirdens umiddelbare kommentar om skaden.

Oshie gikk rett i vantet da han ble taklet bakfra av Hurricanes første målscorer Warren Foegele. Løperen tok seg til armen etter taklingen, men det er uklart om det dreier seg om et brudd og hvor lenge han er ute.

– Vi vet mer i morgen om tidsaspektet. Vi skal få legene våre til å se på saken, sa Reirden.

Foegele hevdet på sin side at han ikke forsøkte å skade Oshie. Han fikk kun to minutters utvisning for boarding.

– Jeg forsøkte bare å løfte kølla hans, gi ham en liten dytt. Det var litt uheldig spill, jeg forsøkte ikke å skade ham eller noe. Jeg håper han er OK, sa Hurricanes-løperen.

Oshie har vært Capitals femte beste poengplukker denne sesongen. I fjorårets sluttspill noterte han 21 målpoeng (13 mål/8 assists) på 24 kamper.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden