Atalantas sjansesløseri var tidenes verste

Duvan Zapata har hamret inn mål denne sesongen, men mot Empoli mandag bommet han og lagkameratene på alt. Foto: Elisabetta Baracchi / AP / NTB scanpix
Duvan Zapata har hamret inn mål denne sesongen, men mot Empoli mandag bommet han og lagkameratene på alt. Foto: Elisabetta Baracchi / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Atalanta bommet på 47 avslutninger i mandagens 0-0-kamp mot Empoli. Det er ny rekord, skriver BBC.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det ble mildt sagt en frustrerende kveld for hjemmelaget Atalanta i den målløse kampen mot Empoli.

BBC skriver at ingen lag i de fem store ligaene har fyrt av flere skudd siden man begynte å føre statistikk på dette i 2006/07-sesongen.

At laget ikke klarte å score var smått utrolig. Av de 47 avslutningene gikk 18 på mål, men ingen klarte å overliste keeper Bartlomiej Dragowski.

Alejandro Gomez, Josip Ilicic og Duvan Zapata sløste mest for hjemmelaget. De misbrukte henholdsvis ni, åtte og sju sjanser.

Sistnevnte er tredje mestscorende i Serie A denne sesongen med 20 mål. Det er ett mer enn Cristiano Ronaldo, men to mindre enn Fabio Quagliarella på Udinese som leder toppscorerlisten.

De to tapte poengene kan bli avgjørende for Atalanta som kjemper om spill i mesterligaen. Laget ligger på sjetteplass. Med seier hadde de klatret forbi AC Milan som ligger på den viktige fjerdeplassen.