Real Madrid med nytt poengtap

Real Madrid og Luka Modric måtte kjempe mot Leganés og Ruben Salvador Perez. Foto: Bernat Armangue / AP / NTB scanpix
Real Madrid og Luka Modric måtte kjempe mot Leganés og Ruben Salvador Perez. Foto: Bernat Armangue / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Real Madrid klarte kun 1–1 borte mot Leganés i La Liga Santander. Dermed ligger hovedstadsklubben hele 13 poeng bak tabelleder Barcelona.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jonathan Silva ga hjemmelaget ledelsen rett før pause med en velplassert avslutning utenfor 16-meteren. Real Madrid-spissen Karim Benzema utlignet tidlig i andre omgang. Franskmannens første skudd ble reddet, men spissen scoret på returen.

Poengdelingen sikret Real Madrid lagets 61. poeng for sesongen, tre bak Atlético Madrid og 13 bak Barcelona.

Real Madrid har en av sine verste sesonger i nylig tid. De røk ut mot Ajax i 16-delsfinalen i mesterligaen, røk ut i semifinalen i den spanske cupen og falt ut av kampen om ligagullet mot erkerival Barcelona etter halvspilt sesong.

Zinédine Zidane ga seg i klubben etter forrige sesong, men returnerte forrige måned. Hvittrøyene har vunnet tre kamper og tapt én siden den tidligere stjernespilleren tok fatt på sin andre trenerperiode i klubben.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden