Chelsea-kapteinen vil ødelegge for Liverpool – igjen

Chelsea-kapteinen Cesar Azpilicueta har også tidligere forsøkt å skape problemer for Liverpool og Naby Keita, her i 2018.
Chelsea-kapteinen Cesar Azpilicueta har også tidligere forsøkt å skape problemer for Liverpool og Naby Keita, her i 2018. Foto: Lee Smith / Reuters

César Azpilicueta har gode minner fra da Chelsea ødela Liverpools gullhåp i Premier League for fem år siden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søndag håper han at blåtrøyene fra London kan stikke kjepper i hjulene for LFC igjen.

Chelseas 2-0-seier på Anfield i april 2014 sørget for at Manchester City fikk overtaket i gullkampen og to runder senere kunne feire ligatittelen.

– Vi dro dit, og de hadde gjort klart for fest fordi de hadde knust alle lag på Anfield, mimrer Azpilicueta overfor BBC.

I år er de samme to lagene i gullkampen, og nok en gang skal Liverpool spille hjemme mot Chelsea.

– Det handler ikke om å gjøre Liverpool frustrert, men om å spille vårt spill. Vi vet at de kjemper for tittelen, men hvert poeng er viktig for oss i topp fire-kampen. Vi må være like solide som i de siste kampene. Og vi har allerede vist oss fram ved å slå dem i ligacupen (2-1 i september), sier Chelseas spanske kaptein.

Foran helgens kamper topper Liverpool tabellen med 82 poeng. City ligger to poeng bak, men har én kamp til gode. De spiller borte mot Crystal Palace søndag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden