Varsler krisemøte rundt Kristoff-rival

Marcel Kittel sliter med formen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Marcel Kittel sliter med formen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Den tyske sykkelkanonen Marcel Kittel er totalt formløs. Nå kaller ledelsen Katusha-laget inn til krisemøte for å løse situasjonen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Onsdag ble en av Alexander Kristoffs tøffeste spurtrivaler de siste årene frakjørt på flatene i Scheldeprijs, et ritt Kittel har vunnet ikke mindre enn fem ganger tidligere.

Formsvikten til mannen med 14 etappeseirer i Tour de France bekymrer naturlig nok ledelsen i Katusha-laget.

– Vi kan ikke fortsette å lete etter unnskyldninger. Nå må vi raskt snakke sammen, sier teamsjef Dirk Demol til den belgiske avisen Het Nieuwsblad. Intervjuet er gjengitt av nettstedet cyclingweekly.com.

– Vi kan ikke fortsette å gjemme oss. I løpet av de kommende ukene skal vi sette oss ned sammen med Marcel, trenerne hans og lagledelsen. Et krisemøte, fortsetter Demol.

30 år gamle Kittel har radet opp seirer gjennom sykkelkarrieren, men de siste sesongene har det gått svært trått. Også forrige sesong måtte den tyske stjernen tåle skarp kritikk fra sine ledere.

– Vi betaler han masse penger, men han er bare interessert i seg selv, sa sportsdirektør Dimitri Konysjev til den franske sportsavisen L'Equipe den gangen.

Kittels kontrakt med Katusha utløper etter inneværende sesong.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden