Zidane: – Ville kjøpt Hazard med bind for øynene

Chelseas Eden Hazard feirer mål mot West Ham mandag. Foto: Frank Augstein, AP / NTB scanpix
Chelseas Eden Hazard feirer mål mot West Ham mandag. Foto: Frank Augstein, AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Eden Hazards oppvisning mot West Ham mandag spritet opp spekulasjonene om en overgang til Real Madrid ytterligere. Zinédine Zidane har vært fan lenge.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Belgieren scoret to ganger og var så dominant at enkelte kommentatorer dro inn Diego Maradona for å beskrive hvor overlegen Hazard var.

I 2010 intervjuet den anerkjente belgiske journalisten Kristof Terreur nåværende Real Madrid-trener Zinédine Zidane. Hazard, som hadde Zidane som idol fra ung alder, kom opp i samtalen.

– Jeg hadde kjøpt Hazard selv om jeg hadde hatt bind for øynene, sa Zidane da.

Interessen er ikke kjølnet siden. Hazard har vel et år igjen av kontrakten med Chelsea. Det trolige er at han forsvinner til Real i sommer for rundt 950 millioner kroner.

Hazard har ingen agent. Han og familien styrer forhandlinger, kontrakter og økonomiske spørsmål.

– De (Hazard-familien) virker trygge på at denne handelen kommer til å bli landet på et tidspunkt, sier Terreur til BBC.

Chelsea-manager Maurizio Sarri virker nesten som han har gitt opp å beholde Hazard.

– Når han spiller som i de to siste kampene, ja da er vi heldige (som har ham på laget). Jeg håper ikke at ryktene om Real Madrid er sanne. Alle trenere vil jo beholde en spiller som ham, men vi må uansett respektere Edens ønsker, sa Sarri etter West Ham-kampen.