Solskjær: – Vi startet tregt og litt slurvete

<p>Barcelonas Lionel Messi (nummer ti) pådro seg en ansiktsskade mot Manchester United onsdag. Foto: Jon Super, AP / NTB scanpix)</p>
Barcelonas Lionel Messi (nummer ti) pådro seg en ansiktsskade mot Manchester United onsdag. Foto: Jon Super, AP / NTB scanpix) Foto: Jon Super / AP

Ole Gunnar Solskjær gir ikke opp å få Manchester United til semifinalen i mesterligaen etter 0-1-tap mot Barcelona. Laget hans traff ikke målet en gang.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

United har tapt fire av sine fem siste kamper. Onsdag klarte ikke vertene en eneste avslutning på mål. Forrige gang det skjedde i Champions League var helt tilbake i 2005.

Reaksjonene blant engelske fotballskribenter er entydige: Denne utgaven av Barcelona var sårbar nok til å straffe på Old Trafford.

BBC etterlyser mer mot fra United og skriver at «United nå må komme opp med nok et usannsynlig CL-comeback. Dette (hjemmekampen) må sees på som en misbrukt gyllen mulighet. Barcelona var lysår unna sitt beste».

Avisen Daily Mail er heller ikke imponert. «Da Barcelona tok ledelsen etter bare tolv minutter, var følelsen at en katalansk storm var på gang. Den kom aldri. Barcelona ble i stedet klønete, gammeldags og litt nonchalant».

Les også: Bare Camp Nou-sjokk kan redde Solskjærs United

– Fansen kommer aldri til å vende Solskjær ryggen

Tamt

– Vi produserte ikke store sjanser. Som lag startet vi litt tregt og slurvete. Vi ga fra oss ballen for fort, sa Solskjær.

– Paris Saint Germain-kampen borte gir oss håp om å klare det. Vi møter det som trolig er favoritten til å vinne Champions League. Vi kan slå dem borte, og det vil i så fall være en større prestasjon enn da vi møtte PSG, fortsatte han.

– Vi kommer ikke til å skape mange sjanser i Barcelona, så det gjelder å utnytte dem, og så må vi jo ha litt mer ammunisjon. Vi må også ta litt

større sjanser.

Nærmest

En heading fra Luis Suárez var så vidt borti Luke Shaw på veien til nettet. Scoringen kom etter bare vel ti minutters spill.

– Det var litt flaks i bildet ved scoringen, men også pent spill, sa Solskjær.

Det ble også det eneste målet 76.000 tilskuere på Old Trafford fikk se. Barcelona var nærmest å øke til 2-0. United-keeper David de Gea reddet strålende med beina en gang.

United står nå foran en oppgave mange betegner som nesten umulig. Barcelona har ikke tapt hjemme i Champions League siden mai 2013. Rekken er oppe i 30 kamper uten nederlag.

VIDEO: United-ja til Solskjær, permanent manager med avtale til 2022

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden