Kane: – Jeg skal komme sterkere tilbake

Harry Kane kjenner på smertene i venstreankelen etter en tøff duell under Tottenhams 1-0-seier over Manchester City i mesterligaen. Foto: Frank Augstein / AP / NTB scanpix
Harry Kane kjenner på smertene i venstreankelen etter en tøff duell under Tottenhams 1-0-seier over Manchester City i mesterligaen. Foto: Frank Augstein / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Tottenhams stjernespiss Harry Kane trøbler igjen med en ankelskade. Manager Mauricio Pochettino frykter toppscoreren er ute av spill i hele sesonginnspurten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Engelskmannen tråkket kraftig over i en tøff duell og hinket nærmest rett av banen etter 58 minutters spill i Tottenhams 1-0-seier over Manchester City i den første av to kvartfinalekamper i mesterligaen tirsdag.

Først torsdag skal han til MR-undersøkelse. Det medisinske apparatet til Tottenham vil at hevelsen går ned før det blir aktuelt med skanning.

– Vi er bekymret. Vi kommer til å savne ham, og kanskje er han ute resten av sesongen, sa manager Pochettino etter kampen.

Kane nekter å la seg kue.

– Jeg er lei meg, men ethvert tilbakeslag gir deg muligheten til å komme tilbake sterkere enn noen gang. Kjempegod avslutning av gutta som ga seier, skrev Kane på Twitter onsdag.

Kane har hatt en rekke ankelskader de siste årene. Senest i januar pådro han seg en leddbåndsskade i venstrefoten under Tottenhams 0-1-tap for Manchester United. Den satte ham på sidelinjen i nesten to måneder.

– Vi må få ham undersøkt, men det ser ut til å være den samme skaden. Det er trist og veldig skuffende, sa Pochettino tirsdag kveld.

Også forrige sesong var 25-åringen ute med en lignende skade i høyreankelen, mens det i 2016/17-sesongen ble to ulike avbrekk på seks og fire uker.

Mye tyder på at Tottenham må fullføre sesongen uten Kane. Returkampen mot Manchester City spilles onsdag neste uke. I Premier League kjemper de liljehvite en hard kamp om å bli blant de fire beste og sikre mesterligaspill også for neste sesong.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden