Rashford trolig ensom spiss mot Barcelona

<p>Manchester Uniteds Marcus Rashford.</p>
Manchester Uniteds Marcus Rashford. Foto: Tim Ireland / AP

Ole Gunnar Solskjær velger trolig Marcus Rashford som spiss i mesterligamøtet mot Barcelona på Old Trafford onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge den tidligere Liverpool-spilleren Danny Murphys kommentarspalte i Daily Mail, står mellom valget mellom Rashford eller Romelu Lukaku på topp. Det blir neppe begge, mener Murphy.

Ideelt vil man la begge spille sentralt i United-angrepet, men å gå fra 4-4-2 eller 3-5-2 ofrer man en viktig midtbaneposisjon, mener Murphy, som ikke tror Solskjær vil gjør det mot Lionel Messi og Barcelona. Det peker mot at Solskjær foretrekker Rashford.

– Manchester United-fansen er realistiske nok og innser at laget må prestere over evne mot Barcelona etter Solskjærs flotte start som manager på Old Trafford. Etter tre tap på de fire siste kampene har United ingenting å tape og har overlatt favorittstempelet til motstanderen, skriver Murphy.

– Hvis United hadde trukket Porto, ville forventningene om en seier vært store, men mot en av verdens beste spillere i Lionel Messi, vil United-fansen bare at deres lag gjør sitt beste. Og at de gir Barcelona problemer. Jeg tror ikke United vil være passive og fansen vil tilgi et tap så lenge de gjør kampen jevn og har gitt Barcelona god motstand, skriver han.

Returkampen på Camp Nou går 16. april.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden