Lehne Olsen senket Ranheim

Lillestrøms Thomas Lehne Olsen (t.v.) scorer under eliteseriekampen mellom Lillestrøm Sportsklubb og Ranheim på Åråsen stadion.
Lillestrøms Thomas Lehne Olsen (t.v.) scorer under eliteseriekampen mellom Lillestrøm Sportsklubb og Ranheim på Åråsen stadion. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Thomas Lehne Olsen scoret begge vinnerlagets mål da Lillestrøm slo Ranheim 2-1 i sesongens første hjemmekamp søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dermed har Lehne Olsen scoret alle målene for LSK på de to første kampene i årets eliteserie. Klubben står nå med fire poeng, mens Ranheim gikk på sesongens annet tap.

Kampen åpnet med flere muligheter til begge lag, og etter kvarteret spilt sørget Thomas Lehne Olsen for 1-0 til hjemmelaget. Fjorårets toppscorer for LSK fikk kula fra Daniel Pedersen inne i sekstenmeteren og prikket inn ledelsen. Moses skal ha noe av æren for scoringen etter at han lot kula gå til Lehne Olsen.

Lillestrøm tok mer og mer over på Åråsen, og Mats Haakenstad var fryktelig nær å doble ledelsen da han klinket til med venstrefoten fra utsiden av sekstenmeteren. Skuddet gikk derimot i tverrliggeren.

Etter en omgang der LSK var det dominerende laget, var det Ranheim som skulle få noe å juble for fem minutter etter hvilen. Eirik Valla Dønnem fikk stå mutters alene på bakerste stolpe etter en corner fra Daniel Kvande, og 28-åringen headet inn utligningen.

Så var det Lehne Olsens tur igjen. Et dårlig utspill fra keeper Even prøvde Dønnem å flikke videre med hælen. Ballen havnet hos Pedersen, som igjen slo til Lehne Olsen. 27-åringen dempet på brystet og skjøt før ballen traff bakken.

Gjestene var nære på med tjue minutter igjen på klokka, men LSK-keeper Marko Maric vartet opp med en god redning.

Flere scoringer ble det ikke, og LSK er dermed ubeseiret på to kamper, mens Lehne Olsen er eliteseriens toppscorer med tre mål.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden