ØIF Arendal frykter ikke Nærbø i «vinn eller forsvinn»-oppgjør: – Nok er nok

Sondre Paulsen og ØIF Arendal må slå Nærbø søndag for å sikre seg semifinaleplass i sluttspillet. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
Sondre Paulsen og ØIF Arendal må slå Nærbø søndag for å sikre seg semifinaleplass i sluttspillet. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Seriemester ØIF Arendal og Nærbø skal gjøre opp om den siste semifinaleplassen i sluttspillet søndag. Opp mot 500 bortefans er ventet til thrilleroppgjøret.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arendal vant første oppgjør 34-30 og ville med seier i onsdagens returkamp vært klar for semifinale i sluttspillet, men Nærbø ville det annerledes foran 1500 tilskuere i egen hall.

En knallsterk 36-33-seier for jærbuene gjør at det hele skal avgjøres i Arendal søndag kveld.

– Vi skal klare å prestere mye bedre enn vi har gjort. Vi vet hva som skal til for å ta dette hjem, og at vi har så mye mer å gå på enn det vi har vist i kvartfinalen så langt, sier Arendal-trener Marinko Kurtovic til klubbens nettsted.

Sørlendingene ble seriemester på innbyrdes oppgjør mot Elverum, men har fått det uventet tøft mot Nærbø som ble nummer sju i grunnspillet.

– Det er ingen som ønsker å gjøre det lett for oss. I denne situasjonen har vi vært før. Vi har mer rutine enn dem i slike situasjoner. Nærbø har vært gode mot oss, men nok er nok nå. Vi skal klare å slå ut Nærbø på hjemmebane, fortsetter treneren.

Det er ventet fullsatt hall, men det blir ikke kun hjemmefansen som skal lage liv på tribunen søndag kveld. Opp mot 500 tilskuere er ventet å ta turen fra Jæren. Allerede fredag formiddag kunne Nærbø opplyse på Facebook at tre busser, ett helikopter og en kolonne av privatbiler er fylt opp.

– Det er jo bare gøy for oss. Å ha stor stemning begge veier er jo slik det skal være, i tillegg får klubben noen kroner ekstra i kassen på grunn av dette. Alt i alt er jo det kjempebra, sier Arendal-kaptein Eirik Heia Pedersen.

Elverum, FyllingenBergen og Kolstad tok seg til semifinale med to strake seirer.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden