Salah etter rekordscoring: – Jeg tenker alltid på å score

Mohamed Salah skrev seg inn i Liverpools historiebøker da han scoret i 3-1-seieren mot Southampton fredag kveld.
Mohamed Salah skrev seg inn i Liverpools historiebøker da han scoret i 3-1-seieren mot Southampton fredag kveld. Foto: Kirsty Wigglesworth / AP

Mohamed Salah er Liverpool-spilleren som raskest har kommet opp i 50 Premier League-mål etter at han fikk nettsus i 3-1-seieren mot Southampton fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Salah trengte kun 69 kamper for å nå milepælen. Fernando Torres brukte tre flere kamper på å gjøre det samme i Liverpool-trøya.

Men Salah-rekorden lot vente på seg. Fredagens scoring var egypterens første siden 3-0-seieren mot Bournemouth 9. februar. Derfor var det en lettet Salah som etter et fantastisk sololøp fra midtsirkelen på elegant vis satte inn 2-1 og sendte Liverpool på vinnerkurs etter 80 minutter.

– Som angriper er du nødt til å score mål. Jeg tenker alltid på å score. Det er mitt mål nummer 50 for Liverpool i Premier League, så det er spesielt. Jeg er veldig glad for å score og hjelpe laget. Det er det viktigste for meg, sa Salah til Sky Sports.

Den lange måltørken har fått mange til å kritisere 26-åringen, men manager Jürgen Klopp har aldri tvilt på stjernespilleren sin.

– Det har aldri vært vil fra min side om at han er en fantastisk spiller. Det var et supert mål, et supert løp, en fantastisk avslutning, sa Klopp til TV-kanalen.

– Som angriper har du sjanser, og hver angriper er et menneske, som har gode og mindre gode øyeblikk. Men han er temmelig stabil. Det psykiske presset er alltid der, men han bevarer alltid roen.

Fredagens seier gjør at Liverpool klatret til tabelltopp. Rødtrøyene har to poeng ned til Manchester City, som har én kamp mindre spilt.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden