Solskjær: – Vi har ikke råd til flere feil

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær før kampen mot Wolverhampton.
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær før kampen mot Wolverhampton. Foto: Rui Vieira / AP

Ole Gunnar Solskjær erkjente at Manchester United ikke har råd til flere feilskjær etter 1-2-tapet for Wolverhampton om det skal bli en plass blant topp fire. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ashley Youngs utvisning og Chris Smallings selvmål bidro til tapet for Wolverhampton etter at United kom godt i gang og tok ledelsen i kampen etter Scott McTominays første mål for Manchester United.

Solskjær mente før kampen at United trengte 15 poeng for å sikre seg en plass blant de fire beste. Det må til om det skal bli spill i mesterligaen kommende sesong.

– Jeg er like trygg som jeg var for tre timer siden, spøkte Solskjær etter kampen.

– Jeg sa at vi trengte 15 poeng i våre sju siste kamper, og nå trenger vi 15 poeng fra de seks siste. Det blir vanskelig, men igjen: Vi er et godt lag, og det blir vanskelig for alle som skal møte oss. Dette ble en tøff kamp, og Wolverhampton fortjente å vinne, sa Solskjær ifølge Firstpost.

Ashley Young ble utvist etter to gule kort med fem minutters mellomrom. Det siste kom etter et høyt spark

– Når du har et gult kort, står du alltid i fare for å få et nytt. Det var en feil beslutning av Ashley (Young), men det skjedde i kampens hete akkurat da han nådde ballen, og foten var litt for høy. Det gjorde det litt vrient.

Solskjær sier at det ble vanskelig etter utvisningen.

– Vi klarte ikke å skape det presset vi ønsket, men vi forsvarte oss bra. Så scoret de på den første sjansen de fikk da fikk ballen innenfor 16-meteren.

Aktuelt: Nytt United-tap mot Wolves

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden