Nytt United-tap mot Wolves

Ole Gunnar Solskjær venter spent på om han får lov til å bli manager i Manchester United på permanent basis. Foto: Rui Vieira / AP

Ole Gunnar Solskjær rullerte mye på laget og ble hardt straffet av Wolverhampton. Manchester United tok ledelsen, men tapte 1-2 i tirsdagens meget viktige kamp. Dette var Solskjærs tredje strake tap på bortebane.

Wolves' 1-1-mål etter 24 minutter ble et vendepunkt i kampen, som United hadde startet meget bra. Scott McTominay fyrte inn 1-0 med et langskudd etter tolv minutter, og Solskjærs lag så meget bra ut.

Så snudde det meste. Uniteds midtbanemann Fred var særs lite våken da han tok imot et kort utspill fra David de Gea og mistet ballen. Dermed kunne Raúl Jiménez servere Diego Jota, som var iskald alene med de Gea og satte ballen i mål.

Etter scoringen fikk Wolves overtaket på eget gress, og kampbildet begynte å ligne det man så da United tapte 1-2 nettopp på Molineux i FA-cupens kvartfinale for et par uker siden.

United pådro seg gule kort på sentrale spillere og slapp til et par skikkelig skumle sjanser før pause.

Røde Young

Ni minutter etter sidebytte fikk McTominay en stor mulighet til å bli tomålsscorer, men hans heading fra kort hold ble reddet godt av Rui Patrício.

Like etter ble United redusert til ti mann da Ashley Young fikk sitt annet gule kort på fem minutter. Begge kom etter taklinger på Wolves svært mobile målscorer Jota.

Kortene skaper mannskapstrøbbel i forsvar for Solskjær, som må klare seg uten sine to foretrukne backer, Young og Luke Shaw, i neste PL-kamp hjemme mot West Ham.

Mot Wolves måtte nordmannen for øvrig klare seg uten Marcus Rashford og Ander Herrera, som begge pådro seg skader i forkant av kampen.

Mot spillets gang

United var samtidig det førende laget i annen omgang, og det så ut som det var «De røde djevlene» fra Manchester som mest ønsket å vinne kampen. Etter en halvtimes spill viste statistikken over skuddforsøk i annen omgang 9-0 i gjestenes favør.

Det hjalp imidlertid lite ettersom det var vertene som klarte å score. Et smart innlegg fra João Moutinho skapte kaos i United-boksen, og angrepet endte med at Chris Smalling slo ballen i eget mål med hånden.

United jaget febrilsk en utligning, men lyktes ikke. Dermed ser det betydelig tøffere ut i kampen om en topp 4-plassering i Premier League. Solskjærs menn ligger to poeng bak Arsenal, likt med Tottenham og ett poeng foran Chelsea, men har spilt én kamp mer enn rivalene.