Solskjær om Pogbas Real-flørt: – Paul trives her

Ole Gunnar Solskjær jakter revansj mot Wolverhampton på Molineux tirsdag.
Ole Gunnar Solskjær jakter revansj mot Wolverhampton på Molineux tirsdag. Foto: Martin Rickett / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ole Gunnar Solskjær velger ikke å legge for mye i Paul Pogbas nylige uttalelser om at han drømmer om å spille for Real Madrid.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den franske midtbanestjernens kommentarer, som falt i landslagspausen, ble et tema da Solskjær holdt pressekonferanse foran tirsdagens bortekamp mot Wolverhampton.

Saken har fått ny aktualitet etter at Real Madrid-trener Zinédine Zidane kommenterte Pogba-utspillet i helgen.

– Pogba er ikke en del av laget mitt. Han spiller for United. Dersom han en dag ønsker å forlate United og fortsatt drømmer om å spille for Real Madrid, hvorfor skulle han ikke kunne komme hit? sa Zidane, ifølge TV 2.

Les også: Solskjær fortsetter med samme oppskrift

– Et høflig svar

Pogba hadde sagt at det er en drøm å trene under Zidane, og at Real Madrid som klubb er en drøm for alle spillere. United-manager Solskjær er uansett tydelig på at han ønsker å beholde sin midtbanestjerne i lang tid.

– Jeg liker ikke å snakke om andre lags spillere. Men dette er en av utfordringene med landskamppauser. Spillerne er tilgjengelige hele tiden, og det er et annet miljø. Paul er en veldig hyggelig og høflig mann som svarte på et generelt spørsmål, sier Solskjær.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Paul trives her, og han kommer til å fortsette å være en viktig del av laget. Jeg har sagt at jeg ønsker å bygge laget rundt ham, og det har ikke endret seg i det hele tatt, fortsetter nordmannen.

Les også: TV 2 nyter godt av Solskjær-effekten: – Når et publikum vi ikke hadde tidligere

Samme oppskrift

Han fortalte også at han ikke ser noen grunn til å endre tilnærmingen som har gitt laget så stor suksess siden han kom inn som manager i desember. Da lå storklubben elleve poeng bak 4.-plassen i Premier League, mens det nå er nærmest dødt løp mellom United og tre andre lag om 3.- og 4.-plassen, som vil gi mesterligaspill til høsten.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Da vi kom inn for tre måneder siden lå vi elleve poeng bak. Nå er vi i den posisjonen. Vi må bare gå inn til de sju neste kampene med innstillingen vi har hatt, sa Solskjær på pressekonferansen foran tirsdagens bortekamp mot Wolverhampton.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi hadde en innstilling om at vi ikke hadde noe å tape, «la oss gå for det, og se hvor det fører oss». Det er ingen grunn til å endre tilnærming nå. Noen ganger har du mer ball og dominerer, andre ganger må du forsvare deg mer. Men intensjonen må være å angripe når vi har ballen, fortsetter Solskjær.

Les også: Neville latterliggjør van Gaal etter Solskjær-kommentar

Duo får klarsignal

Kristiansunderens lag ble slått ut av FA-cupen av nettopp Wolves for to uker siden. Tirsdag møtes lagene igjen, og Solskjær fikk spørsmål om hva United har å lære av 1-2-tapet sist.

– En hel del. Og det er vi nødt til, for vi møter et godt lag. Det er slik at vi vil få det resultatet vi fortjener. Sist gang spilte vi ikke bra mot dem, det var ikke høyt nok tempo, og det var uvant for oss å ha så mye ballbesittelse, forklarer United-sjefen.

Solskjær slipper å bekymre seg for mange skader foran kampen. Victor Lindelöf er klar for spill igjen etter å ha stått over mot Watford i helgen, mens også Anthony Martial er friskmeldt. På skadelisten er Alexis Sánchez, Eric Bailly, Matteo Darmian og Antonio Valencia.