Lunde og Oftedal nominert av Champions League-trenerne

Champions League-trenerne mener Katrine Lunde er sesongens beste målvakt. Her er hun i aksjon for Vipers Kristiansand.
Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix
Champions League-trenerne mener Katrine Lunde er sesongens beste målvakt. Her er hun i aksjon for Vipers Kristiansand. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Målvaktveteran Katrine Lunde og Norge-kaptein Stine Bredal Oftedal er blant spillerne som mesterligatrenerne mener fortjener en plass på sesongens stjernelag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Listen ble offentliggjort av Det europeiske håndballforbundet (EHF) fredag. Alle trenerne for de 16 klubbene som spilte i Champions League-gruppespillet, ble spurt om å komme med sine kandidater. 14 av dem svarte.

Lunde er nominert som beste keeper, mens Oftedal er vurdert som beste midtback. Begge to er klare for mesterligakvartfinale med henholdsvis Vipers Kristiansand og Györ.

Søndag i neste uke spiller Vipers første kamp borte mot Buducnost Podgorica i Montenegro. Samme dag er Györ storfavoritt mot Odense i Danmark.

Det endelige stjernelaget for mesterligasesongen 2018/19 er det fansen som avgjør. Publikumsavstemningen startet før de første kvartfinaleoppgjørene.

Personvernpolicy