Gjelsten om Solskjær-ansettelsen: – Noe av det største som har skjedd norsk fotball

Bjørn Rune Gjelsten (t.h.) gleder seg på Ole Gunnar Solskjærs vegne etter at han ble fast ansatt som Manchester United-manager. Her er han sammen med Kjell Inge Røkke og Solskjær under en Molde-pressekonferanse i 2013.
Bjørn Rune Gjelsten (t.h.) gleder seg på Ole Gunnar Solskjærs vegne etter at han ble fast ansatt som Manchester United-manager. Her er han sammen med Kjell Inge Røkke og Solskjær under en Molde-pressekonferanse i 2013. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Molde-investor Bjørn Rune Gjelsten er stolt over at Ole Gunnar Solskjær skal fortsette å sette sitt preg på Manchester United-historien.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Torsdag ble nordmøringen belønnet med fast ansettelse på en treårskontrakt. Det skjer etter en strålende periode som vikarmanager siden desember.

– Det er en stor dag for oss i Molde FK som har jobbet med Ole siden han kom til Molde som spiller fra Clausenengen. Dette er noe av det største som har skjedd i norsk fotball etter min vurdering, sier Gjelsten til VG og fortsetter:

– Det bør være en fantastisk motivasjon for mange at en nordmann fra Nordvestlandet skal lede en av verdens største klubber, om ikke den største og viktigste.

Solskjær skrev ny kontrakt med Molde så sent som 3. desember, men to uker senere ble han hentet til Manchester United som midlertidig erstatter for José Mourinho. Planen var at han skulle tilbake til Molde ved sesongslutt i mai, men det tok ikke lang tid før snakket om fast United-jobb begynte å gå.

19 kamper ut i vikariatet landet Solskjær drømmejobben. Gjelsten ønsker ikke å kommentere hva Molde får i kompensasjon for å gi slipp på 46-åringen.

Reaksjon: – Nå må Solskjær få oppbakking på overgangsmarkedet

Aktuelt : Molde vil ha Moe som fast trener