Skadd Ronaldo returnerer til tester i Torino

Cristiano Ronaldo pådro seg en lårskade i Portugals EM-kvalifiseringskamp mot Serbia mandag. Foto: Armando Franca / AP / NTB scanpix
Cristiano Ronaldo pådro seg en lårskade i Portugals EM-kvalifiseringskamp mot Serbia mandag. Foto: Armando Franca / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Cristiano Ronaldo vil gjennomgå flere tester i Torino torsdag for å bli klar til mesterligaoppgjørene mot Ajax etter han ble skadd i EM-kvalifiseringen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Juventus-spilleren pådro seg en skade etter en halvtime i Portugals 1-1-kamp mot Serbia i EM-kvalifiseringen mandag.

Juventus opplyste at testene i Portugal viste en liten skade i 34-åringens høyre lår. Klubben møter nederlandske Ajax i kvartfinalen i mesterligaen 10. og 16. april.

Ronaldo fløy til Barcelona for personlige ærender onsdag, men ikke for ytterligere tester. Ifølge italienske medier fløy verdensstjernen tilbake til Torino onsdag kveld for å gjennomgå tester hos Juventus torsdag morgen.

34-åringen vil trolig miste serieoppgjørene mot Empoli, Cagliari og Milan.

– Jeg er ikke urolig. Jeg kjenner kroppen min, og om to uker er jeg klar til å spille igjen, sa Ronaldo til pressen etter Serbia-kampen.

Juventus-spillerne returnerer til treningsfeltet fra landslagspausen torsdag. Klubben kjemper om sin åttende strake ligatittel og har en luke på 15 poeng ned til Napoli når det gjenstår ti runder.

Personvernpolicy