Harry Kane drømmer om NFL-spill

Tottenham-spiss Harry Kane vurderer å satse på amerikansk fotball når han legger opp som fotballspiller. Foto: Andrew Matthews / PA / AP / NTB scanpix
Tottenham-spiss Harry Kane vurderer å satse på amerikansk fotball når han legger opp som fotballspiller. Foto: Andrew Matthews / PA / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tottenham-stjernen Harry Kane avslører at han ønsker å prøve seg som kicker i amerikansk fotball om ti til tolv år.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kane er kjent for å ha krutt i støvlene. Nå drømmer 25-åringen om å også frelse det amerikanske publikummet i deres versjon av fotball når han legger fotballskoene på hylla.

I et intervju med ESPN forteller spissen at han tror dødsballferdighetene hans kan føre til suksess som kicker i NFL, som er det høyeste nivået av amerikansk fotball i verden.

– Det er sant. Om ti–tolv år til har jeg definitivt lyst til å prøve det, sier Kane.

Tottenham-spissen er stor fan av amerikansk fotball og har gjennom sosiale medier blitt kompis med New England Patriots-quarterback Tom Brady, som har vunnet Super Bowl seks ganger.

Drømmen om å bli best har inspirert Kane til å teste ut idretten.

– Om man spiller i Premier League og fotball-VM og deretter NFL, skulle man ikke da bli ansett som en av de fremste idrettsmennene gjennom tidene? spør Kane.

25-åringen vil være godt i gang med 30-årene når han ønsker å teste ut NFL-drømmen. Likevel pleier NFL-kickere å være i slutten av 30-årene og begynnelsen av 40-årene siden posisjonen kun krever at de er på banen noen sekunder hver kamp.