Kamara: – Tung stemning, men ikke helt krise

Ola Kamara (t.h.) berget 3-3 for Norge mot Sverige. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Ola Kamara (t.h.) berget 3-3 for Norge mot Sverige. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Ola Kamara nikket inn 3-3 i sjette overtidsminutt mot Sverige, men de norske følelsene var mildt sagt blandede etter thrilleren på Ullevaal stadion.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norge ledet 2-0 etter scoringer fra Bjørn Maars Johnsen og Joshua King, men alt ble snudd på hodet i siste halvdel av annen omgang. En svensk sluttspurt sendte tre baller bak Rune Almenning Jarstein i det norske buret.

Da virket kampen og EM-kvalifiseringen kjørt for Norge. Kamara ville det annerledes og stanget inn Martin Ødegaards corner.

– I de store øyeblikkene må man prøve å gjøre det man kan best, sa Kamara i pressesonen etterpå.

Det var elektriske scener på stadion rett etter 3-3-utligningen, men senere kunne ikke Kina-proffen legge skjul på skuffelsen over poengtapet.

– Det er klart det er surt. Rune har egentlig en fantastisk kamp, og han reddet også den straffen. Returen burde vi klart å klarere unna. Så det er klart det er en tung stemning i garderoben når man er oppe i 2-0 mot Sverige i en så viktig kamp, sa Kamara.

Viktor Claesson gjorde Sveriges 1-2-redusering da han var først på ballen etter Jarstein strafferedning i det 70 minutt. Deretter kom det en måldobbel fra Robin Quaison på tampen.

– Vi er i hvert fall inne i det med en god samling neste gang. Vi er skuffet fordi vi ledet 2-0, men uavgjort er ikke helt krise, mente Kamara

Norge møter Romania hjemme og Færøyene borte i juni. Der må det full pott til for at Lars Lagerbäcks lag skal melde seg på igjen i kampen om en plass i 2020.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden