Ronaldo bøtelagt for kontroversiell feiring

Cristiano Ronaldo er tildelt en bot på nesten 200.000 kroner for en feiring i 3-0-seieren over Atlético Madrid i mesterligaen.
Cristiano Ronaldo er tildelt en bot på nesten 200.000 kroner for en feiring i 3-0-seieren over Atlético Madrid i mesterligaen. Foto: Antonio Calanni / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Cristiano Ronaldo straffes av UEFA for måten han feiret i mesterligaoppgjøret mot Atlético Madrid nylig. Portugiseren må betale snaue 200.000 kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ronaldo ble den store helten da Juventus snudde 0-2 fra første kamp i Spania til 3-2 og avansement i Torino. Portugiseren scoret alle de tre Juventus-målene og sendte storklubben til kvartfinalen.

Da dommeren blåste av kampen, gestikulerte Ronaldo i retning sitt eget underliv. Dette var trolig et svar til Atlético-manager Diego Simeone, som jublet på samme måte etter første kamp i Madrid.

Disiplinærkomiteen i Det europeiske fotballforbundet (UEFA) konkluderte med at portugiserne har gjort seg skyldig i «upassende oppførsel» og ga ham en bot på 20.000 euro, tilsvarende cirka 194.000 kroner.

Også Simeone ble i etterkant ilagt en bot av UEFA.

Ronaldo og Juventus møter Ajax i kvartfinalen av mesterligaen.