United-legende slår tilbake mot Zlatan-kritikk

Zlatan Ibrahimovic får svar av Ryan Giggs.
Zlatan Ibrahimovic får svar av Ryan Giggs. Foto: Elisa Ferrari/tt / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ryan Giggs sender et syrlig stikk til Zlatan Ibrahimovic etter at svensken rettet kritikk mot stjernespillerne i den gylne United-årgangen «Class of 92».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Giggs er sammen med blant andre Paul Scholes og Gary Neville del av «Class of 92», og United-legendene har tidligere denne sesongen rettet kritikk mot Paul Pogba. I et intervju med den britiske storavisen The Mirror tar nå Zlatan franskmannen i forsvar.

Han mener kritikken som ble rettet mot ham har sitt utspring i Pogbas beslutning om å forlate United til fordel for Juventus i 2012. Da var Sir Alex Ferguson fortsatt manager på Old Trafford.

– I sirkelen rundt Ferguson liker man ikke sånt, ettersom mange ble værende hele karrieren under Ferguson og aldri flyttet derfra, sier Ibrahimovic i intervjuet.

Nå tar Ryan Giggs til motmæle.

– Bare Nicky (Butt) er knyttet til klubben nå, men når du spiller til sammen over 2000 kamper fordelt mellom oss, kommer vi til å ha meninger, sier waliseren.

Han spilte selv 963 kamper for United mellom 1991 og 2014.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Noen ganger positive meninger, andre ganger negative, men det påvirker ikke resultatene. Vi er supportere. Det er det fotball handler om, ulike meninger, sier Giggs – og legger til:

– Men han (Ibrahimovic) vet tydeligvis mer om klubben enn oss.

45 år gamle Giggs og hans tidligere «Class of 92»-lagkamerater Neville, Scholes, Butt, David Beckham og Phil Neville har spilt i alt 3450 kamper for United. Generasjonen er den mest suksessrike i Uniteds historie.

Zlatan Ibrahimovic spilte 53 kamper for Old Trafford-klubben etter å ha blitt signert av José Mourinho i 2016. I mars 2018 gikk han videre til Los Angeles Galaxy.