Monchi vraket Arsenal, returnerer hjem til Sevilla

Ramon Rodriguez Verdejo, best kjent som Monchi, blir ny sportsdirektør i den spanske klubben Sevilla.
Ramon Rodriguez Verdejo, best kjent som Monchi, blir ny sportsdirektør i den spanske klubben Sevilla. Foto: Andrew Medichini / AP
Artikkelen fortsetter under annonsen

Monchi var sterkt ønsket som ny sportsdirektør i Arsenal, men spanjolen avslo tilbudet til fordel for gamleklubben Sevilla.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Monchi forlot nylig stillingen som sportsdirektør i Roma, og siden har han blitt sterkt koblet til Arsenal. Tanken var at han skulle erstatte Sven Mislintat, som hadde ansvaret for å finne og utvikle talenter i London-klubben.

Men nå har Monchi avslått tilbudet og returnert «hjem» til Sevilla.

Før oppholdet i Roma hadde han ikke mindre enn 29 år bak seg i Sevilla, de siste 17 som sportsdirektør. Før det var han keeper i den spanske klubben og fikk med seg 126 kamper for A- og B-laget fra 1988 til 1999.

Monchi bekrefter, ifølge Sky Sports , at han hadde interesse fra Arsenal, men at han ble overbevist til å returnere til Sevilla etter samtaler med klubbpresident Jose Castro Carmona.

– Jeg takker Arsenal for interessen, sier 50-åringen, som tidligere har jobbet sammen med Arsenals hovedtrener Unai Emery i Sevilla.

– Det var klubben som viste størst interesse for meg, men etter å ha evaluert alle tilbudene jeg hadde på bordet, valgte jeg det som var mest overbevisende for meg.