Landslagsspillere forsinket til Norge-trening etter flytrøbbel

Norges fotballandslag gikk mandag i gang med sin første treningsøkt under samlingen før EM-kvalifiseringen starter mot Spania lørdag.
Norges fotballandslag gikk mandag i gang med sin første treningsøkt under samlingen før EM-kvalifiseringen starter mot Spania lørdag. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Lars Lagerbäck fikk mandag en haltende start på samlingen før Norges EM-kvalifiseringsmøte med Spania. Fem-seks spillere var ikke på plass til første trening.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Flytrøbbel gjorde at disse ikke kom seg til Valencia fra Norge til planlagt tid. Det opplyser landslagets medieansvarlig Svein Graff til NTB.

Det er ikke kjent hvilke spillerne det dreier seg om. De er ventet å være på plass i Spania i løpet av mandag kveld.

På en strøken gressbane var åtte spillere i aksjon under den første treningsøkta. Lagerbäck var da godt i gang med å gi instruksjoner. I tillegg var det rundt åtte spillere som trente alternativt.

Norge får en beintøff start på EM-kvalifiseringen. Spania borte er bortimot det vanskeligste man kan møte i landslagsfotballen. I Marca, som er Spanias største avis, blir ikke lørdagens oppgjør nevnt med mer enn et par bisetninger.