Rico ødela for Fulham da Liverpool vant igjen

James Milner ble matchvinner med sin straffescoring, etter en hodeløs inngripen av Fulham-keeper Sergio Rico. Foto: AP/Kirsty Wigglesworth/NTB scanpix. Foto: NTB scanpix

Fulham øynet et sterkt hjemmepoeng mot Liverpool da Ryan Babel gjorde 1-1 med 15 minutter igjen å spille. Målvakt Sergio Rico ville det annerledes i 1-2-tapet.

Først sendte Sadio Mané oppskriftsmessig Liverpool i ledelsen etter halvspilt 1. omgang etter en lekker vegg med Roberto Firmino.

Deretter utlignet Ryan Babel, for anledningen med rødt på toppen av hodet, ut av ingenting med kvarteret igjen av kampen. Det skjedde etter en kjempeblemme av Virgil van Dijk. Nederlenderen prøvde å heade tilbake til Alisson, og en årvåken Babel leste ballbanen, snappet opp ballen foran Liverpool-målvakten og satte den enkelt i mål.

Så stjal Sergio Rico showet, med negativt fortegn for hjemmefansen: Mohamed Salah skjøt fra 12-13 meter, Rico ga retur, før han rev ned Mané på tre meter. Dommer Craig Pawson pekte korrekt på straffemerket, og James Milner banket straffen midt i mål.

Både Salah og Georginio Wijnaldum hadde store muligheter på tampen av oppgjøret, men klarte ikke punktere kampen.

2-1-seieren til de rødkledde gjestene gjør at de ligger tre poeng foran Manchester City med en kamp mer spilt på toppen av Premier League.