Falla spurtslått av Stina Nilsson i Falun

Maiken Caspersen Falla ble nummer to i sprinten i Falun lørdag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Maiken Caspersen Falla ble nummer to i sprinten i Falun lørdag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Maiken Caspersen Falla ble nummer to i sprinten i Falun, kun slått av svenske Stina Nilsson. Ingvild Flugstad Østberg ble nummer fem.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Maiken Caspersen Falla, som vant i Drammen tirsdag, kom side om side med svenske Stina Nilsson inn på oppløpet i Falun. På hjemmebane var det den svenske jenta som hadde mest krefter igjen og slo den norske VM-vinneren.

Også Ingvild Flugstad Østberg tok seg til finalen, der hun ble nummer fem. Dermed rykket hun fra Natalja Neprjajeva med 45 poeng i jakten på sammenlagtseier i verdenscupen. Før lørdagens sprint ledet Østberg med to poeng på sin russiske konkurrent. Dermed leder hun verdenscupen sammenlagt med 47 poeng.

– Over all forventning, sa Østberg til NRK etter løpet.

Det var tre norske jenter i semifinalene. I det første semifinaleheatet skulle Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Falla bryne seg mot blant andre Stina Nilsson. Den duellen vant den svenske jenta foran Falla. Astid Uhrenholdt Jacobsen ble nummer fire i heatet og måtte se finaleplassen glippe.

I den andre semifinalen gikk Østberg videre til finale på tid

Kristine Stavås Skistad, Ane Appelkvist Stenseth, Mari Eide og Tiril Udnes Weng røk ut i kvartfinalene. For Anne Kjersti Kvalå ble det stopp allerede i prologen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært