Meny

Graff sier opp NFF-jobben

Svein Graff går av som kommunikasjonsdirektør i Norges Fotballforbund. Foto: Tore Meek / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Svein Graff slutter som direktør for kommunikasjon og samfunn i Norges Fotballforbund. Han skal framover drive sitt eget selskap.

43-åringen har hatt ulike roller i NFF-systemet siden 2010. Han fratrer stillingen til høsten.

– Jeg ønsker å utvikle selskapet Graff Media, som var planen for to år siden da generalsekretæren tilbød meg en nyopprettet stilling i NFF. Jeg har hatt den mest spennende kommunikasjonsjobben i norsk idrett, og jobbet med gode og dyktige kolleger ledet av en generalsekretær med stor vilje til å satse på kommunikasjon. Nå ønsker jeg å stå litt friere og jeg mener timingen er god, sier Graff i en pressemelding.

Graff har de siste årene vært et kjent ansikt som medieansvarlig for herrelandslaget. Den rollen fortsetter han i. Han skal også bistå fotballforbundet med andre kommunikasjonsoppdrag.

– Jeg har vært klar over at Svein ønsket å realisere planene om egen virksomhet. Derfor er det ikke overraskende at han nå tar det steget. Uansett er det trist å miste en god og dyktig kollega. Samtidig har jeg stor respekt for hans valg, sier NFFs generalsekretær Pål Bjerketvedt.

Aktuelt: Nils Johan Semb slutter som sportssjef for herrelandslaget

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært