Chelsea vant stort i Mjeldes comeback

Maren Mjelde gjorde onsdag comeback for Chelsea etter langvarig skade og hjalp laget til 4-0-seier over Liverpool. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
Maren Mjelde gjorde onsdag comeback for Chelsea etter langvarig skade og hjalp laget til 4-0-seier over Liverpool. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Maren Mjelde gjorde onsdag sitt etterlengtede comeback for Chelsea etter et langvarig skadefravær. Det ble 4-0-seier borte mot Liverpool i engelsk eliteserie.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mjelde har vært ute med skade siden oktober i fjor, men hun spilte for landslaget da Norge nylig vant Algarve Cup. Onsdag var det tid for comeback også i klubbtrøye, og hun spilte halvannen omgang i gjestenes midtforsvar.

Fran Kirby scoret tre ganger for Chelsea, mens Adelina Engman nikket inn det siste målet mot slutten.

Storbritannia har vært herjet av storm de siste dagene, og det var vanskelig vind på Tranmeres hjemmebane Prenton Park, som også var svært ujevn. Likevel leverte Chelsea en overbevisende kamp, og hjemmelaget kom knapt til sjanser.

Chelsea er på etterskudd i tetstriden i eliteserien, der Manchester City og Arsenal ser ut til å skulle gjøre opp om tittelen, men laget er i kvartfinale i FA-cupen og møter Durham borte søndag.

Chelsea er også i kvartfinale i mesterligaen og møter Paris Saint-Germain hjemme torsdag 21. mars.

Mens Mjelde er tilbake, har Maria Thorisdottir fortsatt ikke spilt etter hodeskaden hun pådro seg i fjor høst.