UEFA åpner disiplinærsak mot Neymar

Manchester United Marcus Rashford har akkurat scoret på straffen som ga avansement i mesterligaen på PSGs bekostning. Nå skal UEFA granske et utbrudd fra Neymar.
Manchester United Marcus Rashford har akkurat scoret på straffen som ga avansement i mesterligaen på PSGs bekostning. Nå skal UEFA granske et utbrudd fra Neymar. Foto: Francois Mori / AP

UEFA skal gå Neymar nærmere etter i sømmene. Det skjer etter VAR-utbruddet hans på sosiale medier etter at PSG røk ut for Manchester United i forrige uke.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det europeiske fotballforbundet (UEFA) har oversendt den brasilianske fotballstjernens harme videre til behandling hos disiplinærkomiteen.

– Dette er en skandale! Og så sitter det fire fyrer som ikke forstår fotball og ser på en slow motion-reprise. Ah, det er ikke sant, skrev Neymar på sin Instagram-konto umiddelbart etter kampen.

Neymar var skadd og fulgte mesterligakampen fra tribunen. Etter at VAR-dommerne hadde studert videoreprisen ble det klart for straffe. En straffe som Marcus Rashford satte i mål og som betydde 3-1 og avansement for Ole Gunnar Solskjærs mannskap.

UEFAs disiplinærkomité møtes 28. mars.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært